İngilizlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan Hazımsızlığı

24 Haziran'da gerçekleştirilecek genel seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim zaferini engellemek isteyen İngilizler, medya aracılığıyla saldırıya geçti.

30.04.2018-09:58 - (Son Güncelleme: 30.04.2018-12:16) İngilizlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan Hazımsızlığı

Türkiye'de 24 Haziran'da gerçekleştirilecek genel seçimler, İngiliz medyasında da geniş yankı uyandırdı. Financial Times bugün başyazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve 24 Haziran'da yapılacak seçimleri ele aldı.

"ERDOĞAN'A BASKI ARTMALI"

İngiltere’de yayın yapan Financial Times gazetesinde çıkan bir yazıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hedef tahtasına oturtuldu. Gazetede ki yazıda "Batılı ülkeler Erdoğan üzerindeki baskıyı çok daha önceden artırmaya başlamalıydı" şeklinde ifadelere geniş yer verildi.

Avrupa’nın daha önce harekete geçmesi gerektiğinin belirtildiği başyazıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimleri kazanması halinde Türkiye için durumu daha da kötüye taşıyacağı yorumunda bulunuldu.

TÜRKİYE-RUSYA İLİŞKİLERİ

Amerika ve Batı’nın rahatsızlığına rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin arasında iyi ilişkilerinin oluştuğuna dikkat çekilen yazıda, "Her ne kadar Türkiye bir NATO müttefiki ve kağıt üzerinde Avrupa Birliği’ne aday bir devlet olsa da, Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yönetiminde Avrupa ile olan bağlarını koparıp Rusya’nın yörüngesine doğru savruldu" şeklinde ifadelere yer verildi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal