İngiliz Haber Ajansı Erdoğan Düşmanlığını Saklamadı

Türkiye'de düzenlenen her seçimden önce yaptığı provokasyonlarla uluslararası medyada Türkiye düşmanlığı yaratmaya çalışan İngiliz ajansı Reuters bu seçimde de yaptığı haberlerle büyük bir skandala imza attı.

01.04.2019-10:16 - (Son Güncelleme: 01.04.2019-10:06) İngiliz Haber Ajansı Erdoğan Düşmanlığını Saklamadı

İngiliz haber ajansı Reuters, 31 Mart yerel seçimlerinin başlamasından sonra internet sitesinde yayınladığı haberde skandal ifadelere yer verdi.

Türkiye 31 Mart yerel seçimleri ile birlikte, daha önceki seçimlerde de olduğu gibi dünyaya demokrasinin ne demek olduğunu öğretmeye devam ediyor.

Fakat seçimler düzenlenirken uluslararası medyada yürütülen algı operasyonları dikkatlerden kaçmıyor.

İngiliz haber ajansı Reuters da, Türkiye'de düzenlenen seçimler hakkında bir haber yayınlayarak algı operasyonu yürütmekten geri durmadı.

REUTERS’DAN SKANDAL SEÇİM BAŞLIĞI

Reuters’ın internet sitesinde yayınladığı haber başlığı itibariyle büyük yankı getirdi. Zira Reuters söz konusu haberinin başlığında "Türkler, Erdoğan'ın büyük şehirleri kaybedebileceği öngörülen yerel seçimlerde oy kullanmaya başladı" ifadelerine yer verdi.

OPERAYONA DEVAM EDİYOR

Dün seçimlerden önce yayınladığı haberle büyük bir skandala imza atan Reuters bugün de algı operasyonlarına devam ediyor. 

Reuters'ın bugünkü haberlerinde büyük bir Türkiye ve Erdoğan düşmanlığı görülüyor. 

İngiliz haber ajansı Reuters'ın bugün internet sitesinde yayınladığı haberde Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partisi AK Parti'nin büyük bir darbe yediği ve ülke genelinde etkinliğini kaybettiği öne sürülüyor. 

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal