İkramiye Çıkan Kadın Yeğenine Dava Açıyor

Kanada'da yeğeni ile aldıkları bilete büyük ikramiye çıkan kadın yeğeni ile kavga etti. Avukat tutacağını söyleyen kadın, "Yeğenim yarım milyon etmez" dedi.

13.07.2018-09:46 - (Son Güncelleme: 13.07.2018-09:38) İkramiye Çıkan Kadın Yeğenine Dava Açıyor

Kanada'da yapılan "Chase the Ace" isimli çekilişte Reddick ile yeğeni Tyrone MacInnis'in adlarının olduğu bilete 1,2 milyon Kanada doları (4.5 milyon Türk Lirası) ikramiye çıktı. Barbara Reddick isimli kadın, biletin üzerine yeğeninin adını yalnzıca şans getirmesi için yazmış olduğunu aktardı.

"YARIN BİR AVUKAT TUTUYORUM"

Nova Scotia eyaletinde yapılan törende temsili ödül çekin üstünde de ikisinin adı yer aldı. "Yeğenine ikramiyeyi paylaşma sözü vermediğini öne süren Reddick, beraber verdikleri pozun sonrasında "Yarın bir avukat tutacağım" diyerek yeğenini tehdit etti.

YEĞENİ REDDEDİYOR

MacInnis ise Reddick ile çekiliş öncesi kazanmaları durumunda ikramiyeyi paylaşmak üzere anlaşmış olduklarını bildirdi. Reddick ise "yalan söylüyor" diyerek karşı çıktı.

"OĞLUM GİBİYDİ"

Reddick biletin üzerine "yalnızca şans getirmesi için" yeğeninin adını yazdığını söyledi ve "çünkü o benim oğlum gibiydi" dedi.

Reddick yeğenine büyük ikramiyeyi değil, çıkması durumunda daha küçük ikramiyeleri paylaşma sözü verdiğini bildirdi.

"YARIM MİLYON ETMEZ"

Ödülü paylaşmak istemeyen Reddick "Yeğenim şanslıydı fakat yarım milyon dolar edecek derecede değil" dedi.

Çekilişi yapan firmanın başkanı Bernice Curley, aile içindeki bu kavgadan sebeple hayal kırıklığı olduğunu söyledi.

"Chase the Ace" Kanada'nın doğu taraflarında popüler bir şans oyunu ve gelirleri büyük oranda yardım derneklerine bağışlanıyor.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal