İki Günlük Bebek, Yüz Defa Tornavida Saplanarak Öldürüldü

Hindistan'ın Bhopal kentinde 100 defa tornavida saplanarak yaşamına son verilen 2 günlük kız bebek, bir tapınağın önüne bırakıldı.

01.10.2020-10:22 - (Son Güncelleme: 01.10.2020-10:38) İki Günlük Bebek, Yüz Defa Tornavida Saplanarak Öldürüldü

Hindistan'ın Bhopal kentinde geçen gün 2 günlük kız çocuğu bedenine 100 defa tornavida saplanıp bir tapınağın önünde terk edildi.

Sabah vakilerinde bölgeye giden görevliler, 2 günlük bebeğin cesedini kanlar içerisinde bir battaniyede buldu. Ekipler, 2 günlük bebeği vahşi bir hayvanın parçalandığını düşündü. Tapınağın önüne giden emniyet güçleri tarafından otopsiye götürülen bebeğin bedeninde 100 tornavida darbesi ile tespit etti.

Görevliler aynı yerde önceki hafta yeni dünyaya gelmiş bir kız bebeğin boğularak yaşamına son verildikten sonra boş bir binanın önüne atıldığını dile getirdi.

25 KİŞİLİK EKİPLE OPERASYONA BAŞLATILDI

Görevliler aynı yerdeki 132 köyde, son 3 ay içerisinde bir kız çocuğunun dahi dünyaya gelmediğini belirtti.

'Kırmızı' bölge olarak ilan edilen köylerde kız bebeklerin doğduktan sonra ya da  kürtaj yoluyla alınarak yaşamına son verildiği kuşkusu üzerine 25 kişinin olduğu bir ekip köylerde operasyon başlattı.

HİÇBİR KIZ ÇOCUĞUNUN DOĞMAMIŞ OLMASI İMKANSIZ

İnsan Hakları Aktivisti Nivedita Menon, 132 köyde resmi kayıtlar kontrol edildiğinde hiçbir kız çocuğunun dünyaya gelmemiş olmasına imkan olmayacağını belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal