İdlib Konusunda Hareketlilik! Açıklamalar Peş peşe Geldi

ABD'nin BM temsilcisi Rusya ve Esed'in İdlib'de yüzden fazla saldırı yaptığını söyleyerek, "Türkiye bu durumu yeni öğrendi" dedi. Türkiye'nin BM Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu ise tüm operasyonların durdurulması ve ateşkeş çağrısı yaptı.

11.09.2018-20:27 - (Son Güncelleme: 11.09.2018-20:22) İdlib Konusunda Hareketlilik! Açıklamalar Peş peşe Geldi

ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Rusya ve Esad güçlerinin İdlib'de 100'den çok hava saldırısı yaptığını bildirdi. Haley, Rusya ve İran'ın İdlib'de ateşkes teklifini kabul etmemesi ile alakalı da 'Rusya ,İran ve Esed güçleri siyasi çözümle ilgilenmiyor. Türkiye bunu geçen hafta öğrendi" sözlerini kullandı. Türkiye'nin BM Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu da BM Güvenlik Konseyinde İdlib'de tüm askeri operasyonların bitirilmesi ve ateşkes çağrısı yaptı.

Rusya ve Esad güçlerinin İdlib'de 100'den çok hava saldırısı yaptığını söyleyen ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, 'Rusya ,İran ve Esed rejimi siyasi çözümle ilgilenmiyor. Türkiye bunu geçen hafta öğrendi, İdlib'de ateşkes talep etti fakat Rusya ve İran, Türkiye'nin bu teklifini kabul etmedi.' dedi.

TÜRKİYE'DEN BM'DE ATEŞKES ÇAĞRISI

Türkiye'nin BM Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu BM Güvenlik Konseyinde İdlib'de tüm askeri operasyonların bitirilmesi ve ateşkes çağrısı yaptı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal