İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde Saldırılar Devam Ediyor: 11 Ölü

Esed rejimi ve destekçileri, "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi"ne gerçekleştirdikleri yoğun saldırılarıa devam ediyor.

07.05.2019-17:02 - (Son Güncelleme: 07.05.2019-17:05)

Esed rejiminin İdlib'te gerçekleştirdiği saldırılarda 11 sivil daha öldü. Dün geceden beri aralıksız devam eden saldırılarda hayatını kaybeden sivillerin sayısı 19'a yükseldi.

Suriye'de Esed rejimi, İran destekli yabancı terörist gruplar ve Rusya'nın "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi" sınırları kapsamındakş sivil yerleşim bölgelerine saldırıları devam ediyor. Öğle saatlerinde gerçekleştirilen saldırılarda 11 sivil yaşamını yitirdi.

ESED REJİMİ HAVA VE KARADAN SALDIRMAYA DEVAM EDİYOR

Esed rejimi askerleri ve İran destekli yabancı terörist gruplardan oluşan rejim kuvvetleri ile Rusya, Hama'nın "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi" içinde bulunan kuzey ve batı kırsalında, Latamne, Kefer Zita ve Kifrenbude ilçeleri, Şehrenaz, Eş Şiria, Ez Zekat, Der Sünbül ve Es Sirmani köylerine, İdlib'in güneydoğu ve güneybatısında Kifrenbil ilçesi, Kinsafra beldesi, El Habit, Um En Neyir, Has, Ras El Ayn, El Knidde, Ureynibe, Şinan, Merc ez Zuhur, Marrethırma, El Bara, Martemater ve Abidin köylerine, Halep'in batı kırsalında Kefer Naha ile Zahret El Madain köylerine yoğun hava ve kara saldırıları gerçekleştiriyor.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal