İçişleri Bakanı Soylu: ABD Bizi Yıldırabileceğini Düşündü

İçişleri Bakanı Soylu, "ABD desteklediği adamlarla bize geri adım attırabileceğini düşündü. Uluslararası bir kuşatma gerçekleştirmeye meyillendi fakat şükür ki Türkiye bunun da üstesinden geldi." dedi.

17.12.2018-10:13 - (Son Güncelleme: 17.12.2018-10:08) İçişleri Bakanı Soylu: ABD Bizi Yıldırabileceğini Düşündü

İçişleri Bakanı Soylu, "ABD desteklediği adamlarla bize geri adım attırabileceğini düşündü. Uluslararası bir kuşatma gerçekleştirmeye meyillendi fakat şükür ki Türkiye bunun da üstesinden geldi." dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, resmi ilişkileri değerlendirmek için Pakistan'ın başkenti İslamaband'a gitti.

İçişleri Bakanı Soylu, "Fırat Kalkanı Harekatı yaptık, Amerika bize 'yap' demedi. Zeytin Dalı Harekatı yaptık, bize karşı durup tehdit etti. Beslediği adamlarla bize geri adım attırabileceğini düşündü. Uluslararası bir kuşatma gerçekleştirmeye meyillendi ama Allah'a şükürler olsun Türkiye bunun da üstesinden geldi. ABD, bizi Kuzey Irak'ta çerçevelemeye çalıştı, bizi Afrin'de çerçevelemeye çalıştı. Şimdi bizi, bir taraftan Fırat'ın doğusunda çerçevelemeye çalışacak. Türkiye öncekilere müsaade etmemişti ve buna da müsaade etmeyecek." dedi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal