Hükümet Johnson'ın Ölmesine Karşın Plan Yapmış

İngiltere Başbakanı Johnson, coronavirüs sebebiyle yoğun bakıma alındığı sırada ölme ihtimaline karşın hükümetin acil eylem planları yaptığını ve doktorların da bir an olası bir ölümü nasıl duyuracaklarını düşünmeye başladığını ifade etti.

03.05.2020-13:02 - (Son Güncelleme: 03.05.2020-12:53) Hükümet Johnson'ın Ölmesine Karşın Plan Yapmış

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Sun gazetesinin pazar günleri yayımlanan versiyonu Sun On Sunday'e vermiş olduğu röportajda, yoğun bakımda geçirdiği 3 günü "zor bir an" olarak ifade etti.

"Durumunun hiç de parlak olmadığını, bunu inkar edemeyeceğini" kaydeden Johnson, "'Stalin'in ölümü' tipi bir senaryoya karşı stratejileri vardı. Hükümetin acil eylem planları olduğunun farkındaydım. Doktorlar işlerin ters gitmesi halinde ne yapacaklarına dair her türlü düzenlemeyi yapmıştı." sözlerine yer verdi.

"NEDEN İYİLEŞEMEDİĞİMİ ANLAMIYORDUM"

Solunum cihazına bağlandığında kendisine uzun süre oksijen verildiğini aktaran 55 yaşındaki Boris Johnson, yoğun bakımda "göstergelerin yanlış yöne gitmeye devam ettiğini" ve kendisine sürekli 'bundan nasıl çıkacağım' diye sorduğunu işaret etti.

"BUNU NASIL SUNACAKLARINI DÜŞÜNMEYE BAŞLAMIŞLARDI"

Durumunun sadece birkaç gün içinde kötüleşmesine inanmakta zorlandığını ve "neden iyileşemediğini anlayamadığını" işaret eden Johnson, ölümü ihtimaline ilişkin olarak da doktorların bir an "bunu nasıl ilan edeceklerini düşünmeye başladıklarını" ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal