Hollanda'da Ailesini Öldüren Türk Tutuklandı

Evinde iki çocuğu, eşi ve annesini katlettiği öne sürülen 33 yaşındaki Onur Kandemir, olayın meydana geldiği aynı kasabada tutuklandı.

01.04.2020-11:06 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-11:15) Hollanda'da Ailesini Öldüren Türk Tutuklandı

Hollanda'nın Breda şehrinde yer alan Etten- Leur kasabasında, bir evde Türk vatandaşı babaanne, gelini ve 2 torununun hayatını kaybettiği belirlenmişti.

Hollanda polisi ise ailenin üyesi olan Onur Kandemir’in olay ile ilişkisi olabileceği düşüncesiyle arandığını kaydetmişti.

Hollanda gazeteleri ise polisin şüphesi nedeniyle Onur Kandemir'in fotoğrafını basarak arandığını ve görüldüğü anda polise kesinlikle haber verilmesi gerektiğini yazmıştı.

AYNI KASABADA TUTUKLANDI

Breda polisi sosyal medya hesabı üzerinden, şüpheli 33 yaşındaki Onur Kandemir’in yakalandığını ve olayla ilişkisinin olup olmadığının tahkikat ile öğrenileceğini açıkladı.

"ŞÜPHELİNİN YAKALANDIĞINI DUYMAK GÜZEL, OLAY ÜZÜCÜ"

Olayın yaşandığı Etten- Leur kasabasının belediye başkanı Miranda de Vries de sosyal medya hesabı üzerinden Onur Kandemir'in yakalandığını, "Şüphelinin yakalandığını duymak güzel. Olay üzücü, fakat polis iyi iş çıkardı” paylaşımıyla bildirdi.

Hollanda polisinden gelen açıklamada, olaya ilişkin soruşturma yapmak üzere 15 kişilik bir ekibin oluşturulduğunu ve olayın meydana geldiği evin bulunduğu mahallede yaşayanların da soruşturma kapsamında olduğu ifade edilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal