Hizbullah'tan İsrail'e Saldırı Açıklaması: İsrail'e Bir Cevap Niteliği Taşıyor

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, geçen hafta İsrail'e yapılan füze saldırılarını kendilerinin yaptığını açıklayarak, bunun İsrail'e bir cevap olduğunu söyledi.

14.05.2018-20:38 - (Son Güncelleme: 14.05.2018-23:50) Hizbullah'tan İsrail'e Saldırı Açıklaması: İsrail'e Bir Cevap Niteliği Taşıyor

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, geçtiğimiz hafta İsrail işgali altındaki Golan Tepeleri'ne dönük füze saldırısının İsrail'in Suriye'ye karşı yaptığı saldırılara cevap olduğunu açıkladı.

SALDIRI SONRASI KRİZ "YENİ BİR EVREYE" GİRDİ

Nasrallah, saldırıda Golan Tepeleri'ne 55 füze atıldığını açılarken, söz hususu saldırının krizde 'yeni bir döneme' girildiği manasına geldiğini bildirdi.

İSRAİL, SALDIRIDAN İRAN'I SORUMLU TUTMUŞTU

Hizbullah lideri Nasrallah, İsrail'e karşı saldırının Suriye ve müttefiklerinin İsrail'e dönük olarak Suriye'yi korumak hususunda  'ulaşacakları seviyeyi' işaret ettğini bildirdi.

İsrail askerleri geçtiğimiz hafta Golan Tepeleri'ne dönük saldırıyı Suriye'deki İran askerlerinin yaptığını öne sürmüştü.

İSRAİL, 1967'DEN BERİ GOLAN TEPELERİ'Nİ İŞGAL ALTINDA TUTUYOR

İsrail, Suriye'ye bağlı Golan Tepeleri'ni 1967'den beri işgal altında tutuyor. İsrail ayrıca iç savaşın başladığı 2011'den beri bazen Suriye ve Golan Tepeleri'nden, topraklarına füze gönderildiğini iddia ederek, İran destekli Hizbullah militanlarına ve rejime ait askeri noktalara saldırılar yapıyor.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal