Hindistan'da Corona korkusundan İnek Dışkısında Duş Alıyorlar

Hindistan’da, çok sayıda kişi coronavirüse yakalanmamak için ineğin dışkısını suya karıştırıp duş alıyor.

07.03.2020-14:22 - (Son Güncelleme: 07.03.2020-14:24)

Hindistan’da, çok sayıda kişi coronavirüse yakalanmamak için ineğin dışkısını suya karıştırıp duş alıyor.

Çin’de ortaya çıkan ve hızla dünyaya yayılan coronavirüs, Hindistan’da da korkuyu arttırdı. Hindistan’da inançları gereği ineği kutsal olarak kabul eden bir grup vatandaş, ineğin idrarını ve dışkısını suya karıştırarak duş aldı.

Başka yerlerde başka kişiler tarafından kaydedilen görüntülerde, kendilerinin ineğin kutsal olduğuna inandıklarını ifade eden vatandaşlar, duş alanların asla coronavirüse yakalanmayacaklarını öne sürdü.

İNEK ANNEMİZ

Sosyal medyada dağılan görüntülerde ineğin dışkısıyla duş alan insanlar, "inek annemiz çok yaşa" sloganı atarak, "Çin’de çıkan coronavirüsüne karşı tek ilaç, kutsal ineğin idrarı ve dışkısında duş almak. Eğer her kim ineğin dışkısında duş alırsa, korona asla ona gelmez. Çünkü o kişi artık kutsal oluyor." ifadelerini kullandılar.

Paylaşılan videolar, sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Konu olan görüntüleri bir takım kesim överken, bazı vatandaşların da tepkisine sebep oldu.

MİLLETVEKİLİ DE İNEK DIŞKISINI ÖNERDİ

Diğer yandan Hindistan’ın Assam eyaleti Milletvekili Suman Haripriya da geçen günlerde yaptığı bir konuşmasında, "Koronadan kaçınmak için inek dışkısı ve idrarının her yere yayılması gerekiyor. İneğin idrarı ve dışkısı yayılan herhangi bir yer kutsal hale gelir. Dışkısını vücuduna süren her kimse kanser gibi hastalıklara da yakalanmaz. Bence bu inek idrarı ve inek dışkısı ile koronavirüs dehşetinden kaçınmak mümkün." diye konuşmuştu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal