Hastaneden Çıkan Donald Trump Yaşadıklarını Anlattı!

Koronavirüse yakalandıktan sonra hastaneden taburcu edilen Trump, hastanede geçirdiği sürece ve sağlık durumuna yönelik açıklamalarda bulundu.

06.10.2020-08:07 - (Son Güncelleme: 06.10.2020-13:01) Hastaneden Çıkan Donald Trump Yaşadıklarını Anlattı!

Pazartesi akşamı hastaneden çıkış yapan Donald Trump, yaşadığı sürece değindi.

Eşi Melania ile birlikte koronavirüs testi pozitif çıkan Donald Trump,  Walter Reed Askeri Hastanesi'nde müşahede altında tutuluyordu.

Burada 3 gece kaldıktan sonra dün akşam çıkış yapan Trump, Beyaz Saray'a geldi.

Beyaz Saray'dan gönderdiği paylaşımda, yaşadığı süreçten bahseden ABD Başkanı, söz konusu açıklamasını Twitter'dan yayımladı.

Sözlerine ''Koronavirüs hakkında çok fazla şey öğrendim.'' diye başlayan Donald Trump,'' Kesin olan bir şey var. Virüsün sizi ele geçirmesine izin vermeyin, ondan korkmayın. Virüsü yeneceksiniz.'' diye devam etti.

''ABD'DEKİ İLAÇ SEKTÖRÜ EN İYİ'' (TAM DA SEÇİM ÖNCESİ:)

Gayri ihtiyari, kendi ülkesindeki ilaç sektörünü övmekten de geri durmayan ABD Lideri, hastanede yaşadıklarını şöyle ifade etti: ''Hastaneye ilk gittiğimde kendimi iyi hissetmiyordum. Ancak iki gün önce hastaneden ayrılabilirdim. Uzun zamandır ilk defa kendimi bu kadar iyi hissediyorum.''

Salgına karşı koyma çağrısında bulunan Trump, ''İşimizin başına dönüyoruz. Lideriniz olarak ben önde olacağım. Biliyorum ortada tehlike var ama bunu yapmak zorundaydım. Önde duracağım ve liderlik yapacağım.'' dedi.

ABD'DE KORONAVİRÜS AŞI ÇALIŞMALARI NE DURUMDA?

Kendini daha iyi hissettiğini söyleyen Donald Trump, ''Belki de benim bağışıklığım vardır, bilemiyorum. Ama virüsün sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Dikkatli olun.'' dedi.

Trump, aşı ve tedavi çalışmalarının sürdüğünü söyleyerek, Walter Reed Askeri Hastanesinde kendisi ile ilgilenen herkese teşekkür etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal