Hastane ve Sivilleri Vuran Hafter Teröristleri Böyle İmha Edildi

SİHA’ların devreye girmesi ile savaşın kaderinin değiştiği Libya’da Meşru hükümet, Hafter ve ona bağlı teröristlere nefes aldırmıyor.

15.05.2020-10:22 - (Son Güncelleme: 15.05.2020-10:28)

SİHA’ların devreye girmesi ile savaşın kaderinin değiştiği Libya’da Meşru hükümet, Hafter ve ona bağlı teröristlere nefes aldırmıyor.

Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Mısır, Yunanistan ve Fransa’nın açıkça desteklediği Terörist Hafter gün geçtikçe kan kaybediyor.

Türkiye’nin meşru Libya hükümetine askeri danışmanlık hizmeti vermesinden sonra her gün darbe üstüne darbe alan terörist Hafter ve milisleri, sivillere yönelik saldırı başlattılar. Sivillere yönelik saldırıları da önemli ölçüde engellemeye çalışan Libya hükümeti, teröristlerin yeni bir acımasız ve ahlaksız saldırıları ile karşılaştılar. Hafter’e bağlı paralı milisler bu sefer hastanelere füze ve roketlerle saldırmaya başladılar.

Hafter’in bu insanlık dışı saldırılarına karşı Türk İHA ve Siha’ları devreye girdi.

Başkent Trablus’u ve çevresini 24 saat esasına dayalı gözetleme ve koruma görevine başlayan SİHA ve İHA’lar, sivil ve hastanelere saldıran teröristleri anında imha ediyor.

Dün Trablus Hastanesi ve El Sur yolundaki sivil evleri füzelerle vuran teröristler, İHA ve SİHA’lardan kaçamadı. Saldırı yapılan bölgeye odaklanan İHA’ların bulduğu teröristleri SİHA'lar, tamamen imha etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal