Hamile Kadının Aracı Kaza Yaptı, Bebek Karnından Fırlayarak Yola Savruldu

Brezilya'da meydana gelen bir kazada akıl almaz bir olay yaşandı. Bir kamyonda yolculuk eden hamiler bir kadın, aracın kaza yapması ile savruldu. Kazanın şiddeti ile kadının karnındaki bebek fırlayarak yola savruldu. Kazada kadın ölürken bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

30.07.2018-11:13 - (Son Güncelleme: 30.07.2018-11:05) Hamile Kadının Aracı Kaza Yaptı, Bebek Karnından Fırlayarak Yola Savruldu

Brezilya'nın güneydoğusundaki Sao Paulo ve Curitiba arasında giden bir kamyonet korkunç bir kaza yaptı. Araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini yitirince araç yoldan çıktı ve devrildi. Ağır yük taşıyan araçta şoför koltuğunun yan tarafında ise hamile bir kadın yolculuk ediyordu.

KAZANIN ŞİDDETİYLE ANNESİNİN KARNINDAN DIŞARI FIRLADI

Kazanın etkisi ile beraber ise herkesi şok eden bir olay meydana geldi. Daha sonra gerçekleştirilen incelemelerle 39 haftalık hamile olduğu tespit edilen kadının rahminin yırtıldığı ve bebeğin kazanın etkisi ile beraber annesinin vücudundan fırladığı öğrenildi.

 
BEBEĞİ GÖREN SAĞLIK EKİBİ ŞOKE OLDU

Olay yerine giden ilk yardım birimleri aracın içindekilere müdahale yaparken olay yerinden birkaç metre mesafede ağlayan bir bebek gördüklerinde şoke oldular. Brezilya medyası, çimenlerin üstünde ağlayan bebeğe ilk müdahaleyi birimlerin yaptığını duyururken, çocuğun annesinin olay yerinde yaşamını yitirdiği öğrenildi. Olayla alakalı soruşturma açılırken, sağlık durumu iyi olan bebeğe Giovanna ismi verildi.

Görevliler yaşamını yitiren kadının yanında hiçbir resmi belge, ehliyet veya kimlik olmadığını duyururken, kimliğin tespit edilemesi için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
 
Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal