Hafter Milislerinin Hedef Aldığı Evde 10 Yaşındaki Çocuk Öldü! Yararlılar Var!

Darbeci Hafter'e bağlı birlikler, başkent Trablus'un güneyine yapılan roketli saldırıda 10 yaşındaki bir çocuk can verirken, 4 kişinin yaralandığı belirlendi.

02.03.2020-08:04 - (Son Güncelleme: 02.03.2020-07:58) Hafter Milislerinin Hedef Aldığı Evde 10 Yaşındaki Çocuk Öldü! Yararlılar Var!

Libya'nın doğusundaki gayrimeşru milislerin lideri Halife Hafter'e bağlı birlikler, başkent Trablus'un güneyine yapılan roketli saldırıda 10 yaşındaki bir çocuk can verirken, 4 kişinin yaralandığı belirlendi.

Trablus'da bulunan Panorama TV'den aktarılan bilgiye göre, darbeci Hafter'e bağlı unsurlar, bu gece Trablus'un güneyinde yer alan Tarik eş-Şuk bölgesine roketli saldırıda bulundu.

Sivillerin yaşadığı bir eve denk gelen roket sebebiyle 10 yaşındaki 1 çocuk yaşamını yitirirken, aynı aileden 4 kişinin de yaralandı. Öte yandan saldırının düzenlendiği ev kullanılmaz hale geldi.

Bunun yanı sıra, Hafter birlikleri önceki cuma günü 25'i Trablus ile dış dünya arasındaki bağlantıyı sağlayan tek çıkış olan Mitiga Havalimanı'na olmak üzere, Trablus'a 60'tan fazla roketle saldırımıştı. Bir okulu hedef alan roket saldırısında okulda kullanılmaz hale gelmiş, hafta sonu tatili olmasından dolayı da can kaybı yaşanmamıştı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal