Gündüzleri Polis, Geceleri Hayat Kadını!

Eski Alman polis Sarah Keller, gündüz polis memurluğu yaparken geceleri ise fetiş partilerinde çalışıyordu. Şimdilerde polislik mesleğini tamamen bırakan ve hayat kadını olan Keller'ın yıllık geliri ise 100.000 sterlin (1 milyon TL).

09.10.2020-17:28 - (Son Güncelleme: 11.10.2020-17:30) Gündüzleri Polis, Geceleri Hayat Kadını!

Eski Alman polis Sarah Keller, gündüz polis memuru ve geceleri fetiş partilerinde çalışıyordu. Şimdilerde polislik mesleğini tamamen bırakan ve hayat kadını olan Keller'ın yıllık gelirinin ise 100.000 sterlin olduğu biliniyor (1 milyon TL).

2011'de bir arkadaşının önerisi üzerine fetiş partisine katılan Sarah, polislik mesleğinin yanı sıra para karşılığında fetiş partilerine katılmaya başladı.

Polislik mesleğini bir süre sonra tamamen bırakan Keller, fetiş partilerine katılarak yılda 100.000 sterlin kazanmaya başladığını ve eskiden beri fetişizme karşı ilgisinin olduğunu ifade etti.

Sarah, hayatta en büyük amacının para kazanmak olmadığını ve önemli olanın sevdiği işi yapmak olduğunu belirtti. Bundan dolayı, polislik mesleğinden kazandığından çok daha fazla kazandığı ama kazandığı paradan değil sevdiği işi yaptığı için mutlu olduğunu ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal