Greta Thunberg'in Tüfekle Ateş Ettiği Görüntüler Ortaya Çıktı

Birleşmiş Milletler tarafından düzenlenen İklim Zirvesi'nde yaptığı konuşma nedeniyle gündeme gelen Greta Thunberg'in Amerikan üretimi AR-15 tüfeğiyle ateş açtığı görüntüler ortaya çıktı.

11.12.2019-16:23 - (Son Güncelleme: 11.12.2019-16:20) Greta Thunberg'in Tüfekle Ateş Ettiği Görüntüler Ortaya Çıktı

BM tarafından gerçekleştirilen İklim Zirvesi'nde yaptığı konuşmayla dünya gündemini meşgul eden 16 yaşındaki İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg'ın kameralar karşısında uzun namlulu silahla atış yapması dünya kamuoyunda tartışmalara yol açtı..

SİLAH EĞİTİMİ ALMIŞ

Thunberg'ın uzun namlulu silahla atış yaparkenki görüntülerinden silah konusunda eğitimli olduğu anlaşılıyor. İsveç basını 16 yaşındaki Thunberg'in arkasında Macar Yahudi’si George Soros’un olduğunu yazmıştı.

TÜRKİYE'Yİ BM'YE ŞİKAYET ETMİŞTİ

Aralarında İsveçli iklim aktivisti 16 yaşındaki Greta Thunberg'in de yer aldığı 16 çocuk, Türkiye'nin de bulunduğu 5 ülke hakkında iklim değişikliğiyle mücadele noktasında gerekli adımları atmadıkları gerekçesiyle BM'ye şikayet etti.

BM'ye sunulan resmi şikayet dilekçesinde Türkye'nin yanı sıra Fransa, Almanya, Brezilya ve Arjantin de yer alıyor. Ancak dünyanın en büyük karbon salınımı yapan iki ülkesi olarak göze çarpan ABD ve Çin ise şikayet listesinde bulunmadı.

Üstelik ABD ve Çin, uluslararası arenada küresel ısınmaya karşı imzalanan sözleşmeye destek vermeyen ülkeler olarak dikkat çekmişti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal