Getir ve Banabi Faaliyetlerini Durdurdu

Ülkemizde coronavirüs tedbirleri kapsamında 12 Nisan Pazar 00:00'a kadar 31 kentte sokağa çıkma yasağı getirildi. İstanbul'da hizmet veren Getir ve Banabi online alışveriş uygulamaları faaliyetlerini durdurdu.

11.04.2020-17:56 - (Son Güncelleme: 11.04.2020-17:56) Getir ve Banabi Faaliyetlerini Durdurdu

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde ülkemizde de görüldü. 1 aylık süreçte yaklaşık olarak 50 bin vatandaşımız virüsten etkilenirken, İçişleri Bakanlığı tarafından sokağa çıkma yasağı getirildi. 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta hafta sonunu kapsayacak şekilde yasak uygulanırken, bu durumdan online alışveriş uygulamaları da etkilendi. 

İstanbul'da faaliyet gösteren Getir ve Banabi online alışveriş uygulamaları bugün çalışmalarına devam etti. Öğlen saatlerinde yapılan açıklama ile uygulamaların faaliyetlerinin, sokağa çıkma yasağının bittiği zaman kadar durdurulduğu belirtildi. Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Banabi'nin sahibi Nevzat Aydın, "Olmadı, açık tutamadık Banabi’yi. Pazar gecesi 24:00’da tekrar görüşmek üzere. Kendinize çok çok iyi bakın." ifadelerini kullandı.

Getir tarafından yapılan açıklamada ise, "Bugün saat 13:00 itibarıyla sipariş almayı durdurduk. 14:00 itibarıyla depolarımızı kapatıyoruz. Pazartesi sabahı görüşmek üzere." denildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal