Genç Kıza Sınıfın Ortasında Tecavüz Ettiler

Hindistan'da üniversite kampüsünde kan donduran bir tecavüz vakası yaşandı. 17 yaşındaki genç kıza öğrencilerin gözü önünde tecavüz edilirken, çevredekiler yardım etmek yerine olay anını kameraya aldı.

13.10.2020-17:33 - (Son Güncelleme: 14.10.2020-11:00) Genç Kıza Sınıfın Ortasında Tecavüz Ettiler

Hindistan'da her gün yaşanan tecavüzlere bir yenisi daha eklendi. Bir üniversite kampüsünde yaşanan skandal olay ülkede büyük tepkiye neden oldu. Hindistan'da üniversite kampüsünde 17 yaşındaki bir genç kıza öğrencilerin gözü önünde tecavüz edildi. Talihsiz kıza kimse yardım etmezken, öğrenciler olay anını kameraya aldı.

17 yaşındaki üniversite öğrencisi genç kız Uttar Pradesh eyaletindeki Jhansi Üniversitesi kampüsünde erkek arkadaşını beklemeye başladı. Genç kızın yanına gelen bir grup, öğrencilerin sınava girdiği bir sınıfa zorla götürdü.

YARDIM ETMEK YERİNE VİDEOYA ÇEKTİLER

Gruptan biri, sınavda olan öğrencilerin gözü önünde genç kıza tecavüz etti. Sınıftaki öğrenciler ise yardım etmek yerine izleyip videoya çekti. Tecavüz eden kişi ve beraberindeki arkadaşları, genç kızı birine anlatması halinde görüntüleri internette paylaşmakla tehdit etti.

8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Genç kız okulun bahçesinde ağlarken yanına gelen polislere olayı anlattı. Olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı.

GÜVENLİK GÖREVLİLERİ HAKKINDA SORUŞTURMA

Polis görevlileri, genç kızın sınıfa zorla getirilmesine rağmen olayı fark etmeyen üniversite güvenlik görevlileri hakkında soruşturma açıldığını söyledi. Hastanede tedavi altına alınan genç kızın ağır travma yaşadığı belirtildi. Genç kıza psikolojik destek verilecek.

Kampüs müdürü Jhansi, açıklamasında kızı sınıfa zorla götürerek tecavüz eden kişinin üniversite ikinci sınıf öğrencileri olduğunu söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal