G-20 Zirvesinde Kritik Görüşme

Rusya'nın cumhurbaşkanlığı sözcüsü Arjantin’de düzenlenen G20 zirvesinde, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Suudi Taç Prens Muhammed bin Salman arasında bir toplantı düzenlendiğini duyurdu.

28.11.2018-14:36 - (Son Güncelleme: 28.11.2018-14:33) G-20 Zirvesinde Kritik Görüşme

Rusya'nın cumhurbaşkanlığı sözcüsü Çarşamba günü, bu hafta sonu Arjantin’de düzenlenen G20 zirvesinde, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Suudi Taç Prens Muhammed bin Salman arasında bir toplantı düzenlendiğini duyurdu. Cumhurbaşkanlığı yardımcısı Yury Ushakov’un, yarın gazetecilere toplantı gündemi ve diğer ayrıntılar hakkında bilgi vereceği açıklandı. Küresel spotun bin Salman’ın Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın cinayetinde oynadığı olası rol olarak belirlendi.

Putin'in ABD Başkanı Donald Trump ile görüşmesinin olası iptali hakkında yorum yapan Peskov, Kremlin'in bu konuda herhangi bir bildirim almadığını söyledi. Peskov, "Hazırlık devam ediyor, toplantı kabul edildi. Amerikan muadillerimizden başka henüz başka bir bilgi almadık.’’ dedi. Ayrıca, Beyaz Saray sözcüsünün dün Trump'ın G20 programındaki toplantısını doğruladığını söyledi. Fakat saatler sonra Trump Washington Post'a toplantının Pazar günkü Rus-Ukraynalı çatışmalar nedeniyle iptal edildiğini duyurdu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal