Fransız Medyası İş Başında Yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Saldırdılar

Türkiye'de 24 Haziran günü yapılacak seçimlere müdahale etmek isteyen Avrupa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı söylemlere ve haberlere hız verdi.

24.05.2018-10:42 - (Son Güncelleme: 24.05.2018-10:56)

FRANSIZ MEDYASININ HEDEFİNDE ERDOĞAN VAR

Türkiye'de yapılan tüm seçimlere Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtlığı üzerinden müdahale etmeye çalışan Avrupa basınının hedefi bu seçimlerde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu.

Fransa'da yayın yapan Le Point Dergisi, bu hafta kapağına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyarak seçimlerde Cumhur İttifakı'nın karşısında mevzilendi.

FRANSIZIN SEÇİM ÇALIŞMASI

Fransa’nın başkenti Paris'te devam eden protestolardan görmezden gelen dergi, Fransa’da yaşayan Türk vatandaşlarının oy tercihini değiştirebilmek için kirli bir siyasi kampanyaya başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a diktatör deme küstahlığı gösteren dergi, Türkiye'de durumun kötü olduğunu dair yalan yanlış yazdı.

TWİTTER ÜZERİNDEN POMPALIYORLAR

Dergi, resmi Twitter hesabı üzerinde Cuhmurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettikleri bu hafta ki sayısı kapak fotoğrafı yaptı.

KENDİ DİKTARÖRLÜKLERİNE BAKSINLAR

Paris’de Cumhurbaşkanı Macron karşıtı protestolara devam ederken gösterilere polis şiddeti damgasını vuruyor. Devam eden protesto ve grevlerde polislerin eylemcilere gözünü bile kırpmadan tekme tokat dövdüğü ve yerlerde sürükleyerek copladığı tüm dünya basınında yer aldı.

Uzun zamandır süren gösterilerde birçok kentte sokaklarda genel grev gerçekleştirilirken, emniyet güçlerinin müdahalesi de buna karşılık oldukça yüksek dozlu oluyor.

Sözde demokrasi merkezi olan Fransa, Türkiye’de emsal bir olay yaşandığında ilk iş Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘diktatör’ yaftasını yapıştırmaktı. Kendileri bir neden sunmadan göstericilere şiddet uyguluyor ve bunu demokrasi sınırları içerisinde görüyorlar.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal