Fransa'dan Brexit Çıkmazına Açıklama: Daha Fazla Destekleyemeyeceğiz

Fransa, Brexit anlaşmasına yaklaştıkça kendini en kötüsüne hazırlıyor. Fransız Maliye Bakanı Bruno Le Maire Cuma günü Brexit çıkmazına dair açıklamalarda bulundu.

25.01.2019-11:41 - (Son Güncelleme: 25.01.2019-11:38) Fransa'dan Brexit Çıkmazına Açıklama: Daha Fazla Destekleyemeyeceğiz

Fransa, Brexit anlaşmasına yaklaştıkça kendini en kötüsüne hazırlıyor. Fransız Maliye Bakanı Bruno Le Maire Cuma günü  Brexit çıkmazına dair açıklamalarda bulundu. Maliye Bakanı Bruno Le Maire Cuma günü yaptığı açıklamada, Başbakan Theresa May'i Brexit çıkmazından kurtarmak için elinden geleni yaptığını ve artık bu konuda daha fazla mücadele edemeyeceğini söyledi.

Le Maire, anlaşmasız bir Brexit'in İngiltere için felaket olacağını ve İngiltere'nin 29 Mart'ta Avrupa Birliği'nden ayrılmasından önce hükümet tarafından bir çözüm bulunmasının gerekli olduğunu söyledi.

Le Maire, anlaşma olmaması durumunda, Fransa'nın havacılık veya lojistik konularında süreci kolaylaştıran yan anlaşmalar sunamayacağını da belirtti.

Maliye Bakanı Le Maire, BBC radyosuna verdiği demeçte, "AB’den çıkıp tek bir pazarın tüm avantajlarından yararlanamazsınız. Bu Fransa’nın kırmızı bir çizgidir.” sözlerini aktardı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal