Fransa'da Skandal Devam Ediyor! Kilisede Çocuk İstismarı

Fransa'da hali hazırda devam eden kiliselerdeki çocuk istismarı haberleri nedeniyle Fransız milletvekilleri araştırma komisyonunun kurulması için harekete geçti.

09.10.2018-13:49 - (Son Güncelleme: 09.10.2018-13:40) Fransa'da Skandal Devam Ediyor! Kilisede Çocuk İstismarı

Fransa'da hali hazırda devam eden kiliselerdeki çocuk istismarı haberleri nedeniyle Fransız milletvekilleri araştırma komisyonunun kurulması için harekete geçti.

Fransa'da sonu gelmeyen kilisede çocuk istismarları olaylarına bir son veremeyen vekiller, araştırma komisyonu kurulmasını istediler. Sosyalist vekiller tarafından teklif edilen istekte, araştırma komisyonu taleplerini sosyalist senatör Patrick Kanner hem kilisenin durumunu hem de mağdur olan kimseleri korumama altına almak istedikleri ifade edildi. Sosyalist vekillerin eli altında kurulması talep edilen araştırma komisyonunun kiliselerde meydana gelen çocuk istismarının engellenmesi için gerekli olduğunu ifade edilerek hem kilisenin imajının hem de mağdurların korunması için araştırma komisyonunun kurulması gerektiğini belirtildi.

Oluşturulacak komisyonun skandalların ayrıntılarını gün yüzüne çıkarmasını gerektiğini belirten senatör Kanner, "Bir günahla karşı karşıya değiliz, cumhuriyetin yasalarına aykırı bir suçla karşı karşıyayız" açıklamasında bulundu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal