Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan Suudi Prense: Beni Hiç Dinlemiyorsun

Macron’un Twitter'da yayınlanan kısa bir videosunda Suudi Prens’e 'Beni hiç dinlemiyorsun.' dediği duyuldu.

01.12.2018-13:56 - (Son Güncelleme: 01.12.2018-13:54) Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan Suudi Prense: Beni Hiç Dinlemiyorsun

Macron’un Twitter'da yayınlanan kısa bir videosunda Suudi Prens’e 'Beni hiç dinlemiyorsun.' dediği duyuldu. Fransız basınında çıkan haberlere göre, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Cuma günü yaptığı açıklamada Suudi Arabistan'ın Taç Prensi’ne uluslararası uzmanların gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili soruşturmalara katılmaları gerektiğini söyledi. Macron'un sözleri, Arjantin'deki Buenos Aires'teki iki günlük G20 Liderler Zirvesi'nin aralarında Mohammed bin Salman ile beş dakikalık bir görüşme sırasında geldi. Bir Elysee yetkilisinden alıntı yapan Macron, Yemen'deki duruma siyasi bir çözüm bulma ihtiyacının da altını çizdiğini belirtti. Macron’un Twitter'da yayınlanan kısa bir videosunda Suudi Prens’e 'Beni hiç dinlemiyorsun.' dediği duyuldu. Bin Salman’ın ise “Tabii ki dinleyeceğim” diye yanıtladığı duyuldu.

Washington Post için çalışan Suudi gazeteci Kaşıkçı, 2 Ekim'de İstanbul'daki Suudi Konsolosluğuna girmesinden kısa bir süre sonra öldürüldü. Suudi Arabistan konsolosluğunu canlı bıraktığını söyledikten bir hafta sonra gazetecinin konsoloslukta öldürüldüğünü itiraf etti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal