Fransa Cumhurbaşkanı Macron: Zengilik Vergisi Geri Getirilmeyecek

Paris’te basın mensuplarıyla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ülkenin yeni yol haritası hakkında açıklamalarda bulundu.

25.04.2019-23:29 - (Son Güncelleme: 25.04.2019-23:19) Fransa Cumhurbaşkanı Macron: Zengilik Vergisi Geri Getirilmeyecek

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, başkent Paris’teki Elysee Sarayında gerçekleştirdiği basın toplantısında demokrasi, vergilendirme ve eğitim konusunda yapılacak değişiklikler hakkında açıklamalarda bulundu.

ZENGİNLİK VERGİSİ GERİ GETİRİLMEYECEK

Macron, Sarı Yelekler’in taleplerinin ve ülke genelinde düzenlenen halk buluşmalarından öne çıkan taleplerin doğrultusunda yeni düzenlemeler yapıldığını ve Fransa’da 80’lerden beri devam eden kamu yönetimindeki yerelleşme hareketinin 2020 yılının başında yeni bir hareket ile devam edeceğini ifade etti. Fransız Cumhurbaşkanı ayrıca vatandaşların çok şikayet ettiği kamu hizmeti düşüşünün ve hastane ile okulların kapatılması probleminin 2022’ye karar çözüleceğini vurguladı. Gelir vergisinin de düşeceğini söyleyen Macron, Zenginlik vergisinin geri getirilmeyeceğini söyledi.

MACRON, AVRUPA MÜLTECİ POLİTİKASINI YENİLEMEK İSTİYOR

Macron, 150 vatandaşın kura ile çekilerek, İktisadi, Sosyal ve Çevreci Konsey’de (CESE) yer alacaklarını ifade etti. 
Mülteci sorunun da yeniden değerlendirildiğini kaydeden Fransa Cumhurbaşkanı her yıl Parlamentonun ülkenin mülteci politikasını tartışıp düzenleyeceğini aktararak, Avrupa mülteci politikasını yenilemek istediğini ifade etti. 

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal