Florida'da Görülen UFO'nun Gizemi

Cuma günü Tallahassee, Florida'da paraşütçülerin yeteneklerini bir okul futbolu oyunu öncesinde test etmesi bir grup kafa karışıklığı yaşadı.

30.10.2018-09:29 - (Son Güncelleme: 30.10.2018-09:27) Florida'da Görülen UFO'nun Gizemi

Cuma günü Tallahassee, Florida'da paraşütçülerin yeteneklerini bir okul futbolu oyunu öncesinde test etmesi bir grup kafa karışıklığı yaşadı. İnternet kullanıcıları tarafından Twitter'a yüklenen videolarda gökyüzünde zikzaklar yapan gizemli bir ışık topu gösteriyordu.
Tallahassee Soccer Club'ın Twitter hesabı, daha sonra tanımlanamayan uçan cisim aniden kaybolduğunu söyledi. Atılan tweetler, "Tallahassee'de UFO gözlemleri" başlığı altındaydı. Mutual UFO Ağı'nın web sitesi Jacksonville, Florida'dan bir UFO gözlem raporu almasına rağmen, Tallahassee Demokrat gazetesi bu uzaylı spekülasyonlarını birkaç saat sonra yalanladı. ''Dünya gezegenine dokunmaya çalışan bir uzaylı değildi. Sadece Florida Eyalet Üniversitesi ve Clemson Üniversitesi arasındaki futbol maçı için çalışan bir paraşütçüydü.’’ açıklaması yapıldı.

Birçok eleştirmen, bir tür gizemli nesnenin gizlenmesi için videonun uzmanlar tarafından değiştirildiği konusunda spekülasyon yapmaya başladı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal