Finlandiya'da Coronavirüsten İlk Ölüm

Finlandiya Sağlık ve Refah Enstitüsü tarafından aktarılan rapora göre ülkede coronavirüs (Covid-19) kaynaklı ilk ölümün görüldü.

21.03.2020-16:24 - (Son Güncelleme: 21.03.2020-17:01) Finlandiya'da Coronavirüsten İlk Ölüm

Finlandiya Sağlık ve Refah Enstitüsü tarafından aktarılan rapora göre ülkede coronavirüs (Covid-19) kaynaklı ilk ölümün görüldü.

Finlandiya Sağlık ve Refah Enstitüsü, ülkede coronavirüs (Covid-19) sebebiyle ilk ölümün yaşandığını duyurdu.
Enstitüden aktarılan açıklamada,"Finlandiya'daki ilk ölüm oldukça üzücü ancak bir sürpriz değil" bilgisine yer verildi. Söz konusu açıklamada ayrıca ülkedeki toplam vaka sayısının 521'e ulaştığı rapor edildi.

DÜNYADA CORONAVİRÜS BİLANÇOSU

Öte yandan Yeni tip coronavirüsün (Kovid-19) ortaya çıktığı ülke ve bölgelerdeki yeni vakalara yönelik güncel bilgileri kaydeden "Worldometer" adlı araştırma sitesi, dünya genelinde Kovid-19 sebebiyle yaşamını yitiren hasta sayısını 11 bin 417 olarak duyurdu.

Son rapora göre, yeni tip coronavirüs sebebiyle "en fazla can kaybının yaşandığı ülke" 4 bin 32 ölümle İtalya olarak kayıtlara geçti. İtalya'dan sonra "ikinci en fazla ölüm", Kovid-19 salgınının vatanı olan ve toplam 3 bin 255 kişinin virüsten dolayı öldüğü Çin ana karasında görüldü. Yeni tip coronavirüs nedeniyle "en fazla ölümün kayda geçtiği üçüncü ülke" olan İran'da ise 1433 kişi can kaybetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal