Filistin Devlet Başkanlığı Sözcüsü: Barışın Yolu Meşru Filistin Yönetimidir

Filistin Devlet Başkanlığı Sözcüsü Nebil Ebu Rudeyne, "Herkesin şunu anlaması gerekir: Barışın yolu çok nettir adresi ise hayali anlaşmalar ve değersiz ekonomik projeler değil meşru Filistin yönetimidir." ifadesinde bulundu

01.06.2019-17:54 - (Son Güncelleme: 01.06.2019-17:46)

Filistin Devlet Başkanlığı Sözcüsü Nebil Ebu Rudeyne, "Arap Zirvesi ve İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Zirvesi'nin Filistin'in tutumunu benimsemesi, ABD ve İsrail hükümetlerine açık bir mesaj gönderdi." sözlerini kullandı.

Filistin resmi haber ajansı WAFA'nın haberine göre Filistin hükümeti, Mekke'de gerçekleştirilen Arap Zirvesi ve İİT 14. İslam Zirvesi'nde alınan kararların, Filistin davasını tasfiye etme teşebbüslerine ve komplolara karşı koyan Filistin'in tutumunun zaferini teşkil ettiğini kaydetti.

'BARIŞIN YOLU FİLİSTİN YÖNETİMİDİR'  

Söz konusu haberde görüşlerine yer verilen Devlet Başkanlığı Sözcüsü Nebil Ebu Rudeyne de "Arap Zirvesi ve İİT Zirvesi'nin Filistin'in tutumunu benimsemesi, ABD ve İsrail hükümetlerine açık bir mesaj verdi." ifadesini aktararak, "Herkesin şunu anlaması gerekir: barışın yolu çok nettir adresi ise hayali anlaşmalar ve değersiz ekonomik projeler değil meşru Filistin yönetimidir." yorumunda bulundu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal