FETÖ Elebaşı Gülen'in Evinde Hareketli Dakikalar! Polisler Kapıda

ABD polisi FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yaşadığı yerin etrafını sardı. Alınan bilgiye göre polis kampta meydana gelen bir olayı inceliyor.

03.10.2018-19:26 - (Son Güncelleme: 03.10.2018-19:39) FETÖ Elebaşı Gülen'in Evinde Hareketli Dakikalar! Polisler Kapıda

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yer alan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) kampında meydana geldiği belirtilen bir olayı incelemek üzere kampın etrafını polisin sardığı öğrenildi.

ABD POLİSİ, FETÖ KAMPINDA SORUŞTURMA YÜRÜTÜYOR

FETÖ kampının bullunduğu Saylosburg bölgesinde ikamet eden ve çiftçilik yapan bir Amerikalı, kampta polisin bir inceleme yaptığını AA muhabirine söyledi. Polisin "silahlı bir kişiyle alakalı olarak bir incelem yaptığını" öğrendiğini ifade eden Amerikalı, kampın çevresinde çok sayıda eyalet polisine ait araç olduğunu ve kampın üstünde de bir polis helikopterinin uçtuğunu söyledi.

POLİSİN SİLAHLI BİR KİŞİYLE İLGİLİ SORUŞTURMA YÜRÜTTÜĞÜ İDDİA EDİLDİ

Öte taraftan Pensilvanya yerel basınında görev yapan bazı gazeteciler de olay yerinden yayınladıkları görüntülerle kampın çevresindeki polis hareketliliğini ifade ettiler. Brianna Strunk adlı muhabir, Twitter paylaşımında "polisin, içeride olan bir olayı" incelediğini söyledi. Nocel Walters isimli muhabir ise "yerel halkın, polisin siyah kıyafetli ve silahlı bir kişiyle alakalı soruşturma yaptığını" söylediğini dile getirdi.

Polis olayla ve soruşturmayla alakalı şimdilik bir açıklama yapmadı.


Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal