Evli Adam, Tek Gecelik İlişki Yaşadığı Kadını Arabaya Bağlayıp Yakarak Öldürdü

Brezilya'nın Sao Paulo kentinde Ellen Priscila Ferreira da Silva adlı kadın, uyuşturucu satan evli bir adamla kısa süreli bir ilişki yaşadıktan sonra o ilişkiden hamile kaldı. Evli adam, kürtaj istese de genç kadın bu fikre pek yanaşmayınca Ellen ile erkek arkadaşını arabaya bağladı ve yakarak öldürdü.

05.11.2020-13:35 - (Son Güncelleme: 05.11.2020-13:30) Evli Adam, Tek Gecelik İlişki Yaşadığı Kadını Arabaya Bağlayıp Yakarak Öldürdü

Brezilya'nın Sao Paulo kentinde 24 yaşında olan bir kadının, tek gecelik ilişkisi hayatına sebep oldu. Genç kadın evli ve uyuşturucu ticareti yapan bir adamdan hamile kaldı.

Hamileliğinin 4. ayına geldiğinde, ilişkiye girdiği uyuşturucu satıcısı adam kendisinden bebeği aldırmasını istedi.

Ellen, karnındaki bebeğini aldırmak istemeyince ilişkiye girdiği adam, yaşları 19 , 35 ve 36 olan 2 şahsı yanına alarak Ellen ile 39 yaşında olan arkadaşı Ely Carlos dos Santos'u kendi araçlarıyla kaçırdı.

Çifti boş bir araziye götürerek elleri ile kollarını arabaya bağladıktan sonra arabanın üzerine benzin dökerek yaktılar. Cinayete kurban giden gençlerin aileleri Ellen ve arkadaşının kimliklerini arabadan teşhis etti.

19 yaşında olan şahıs cinayette etkin rol aldığını itiraf ederken öteki 2 zanlı da suçlamaları reddetti.

Hadiseyi soruşturan emniyet güçleri, Ellen ile arkadaşının ilk tespitlere göre evli erkeğin kürtaj teklifini reddetmesi sonucu yaşamını son verdiği çiftin uyuşturucu kaçakçısına olan borçları sebebiyle öldürülme ihtimali de olabileceğini dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal