Eski Harvard Profesöründen Coronavirüs Açıklaması

Eski Harvard profesörü Dr. William Heseltine açıklamalarda bulundu. Heseltine, coronavirüse karşı en önemi korunma yönteminin sosyal mesafe ve maske takmak olduğunu söyledi.

21.05.2020-12:36 - (Son Güncelleme: 21.05.2020-12:23) Eski Harvard Profesöründen Coronavirüs Açıklaması

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını, dünya genelinde 5 milyondan fazla insanı etkiledi. Virüse yönelik olarak henüz ilaç ya da aşı bulunamazken, tüm klinik çalışmalar devam ediyor. Uzman isimler ise salgından korunmak için önerilerde bulunuyor.

Son olarak eski Harvard profesörü Dr. William Heseltine, coronavirüsle ilgili olarak önemli bir açıklama yaptı. Aşının yakın bir zamanda bulunamayacağını belirten Heseltine, daha fazla zamana ihtiyacın olduğunu vurguladı. Heseltine, alınacak en önemli tedbirin ise sosyal mesafe kuralı ve maske olduğunu aktardı. 

ABD'DE VİRÜSÜN YAYILMA NEDENİ ÖNLEMLERE UYMAMAK

Aşı çalışmalarının şu ana kadar başarıya ulaşmadığını kaydeden Dr. Haseltine, Çin ve diğer Asya ülkelerinin söz konusu önlemlerle virüsü kontrol altına aldığını belirtti. ABD'de virüsün hızla yayılmaya devam etmesinin nedenini ise bu önlemleri sıkı bir şekilde uygulayamamış oluşuna bağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal