Ermeni Askerleri Çay ve Yiyeceklerini Bırakıp Kaçtı

Azerbaycan ordusunun Dağlık Karabağ'a ilerleyişine devam ediyor. Adeta Karabağ'ın kalbi olarak nitelendirilen Şuşa'ya giren Azerbaycan ordusunun şehrin dış mahallelerinde evlere inceleme yaptığı görüntüler yer aldı. Azeri askerlerinin girdiği bir evde, Ermeni askerlerin çay ve yemeklerini yarıda bırakıp kaçtı.

06.11.2020-11:23 - (Son Güncelleme: 06.11.2020-11:44) Ermeni Askerleri Çay ve Yiyeceklerini Bırakıp Kaçtı

Ermenistan'ın Azerbaycan'a taarruza geçmesi ile başlayan çatışmalar 41'inci gününde. Sivil yerleşim alanlarına düzenlenen taarruzların ardından savunmaya geçen Azerbaycan, cephedeki Ermeni etkenlerini geri püskürtmeyi başardı ve 200'ün üzerinde yerleşim alanını Ermenistan işgali altından kurtardı.

Azerbaycan'ın ilerleyişini önleyemeyen Erivan idaresi, Azerbaycan'ın Şuşa'ya yaklaşmasıyla beraber iyice kenara sıkışırken, Rusya'dan istediği desteği de alamadı. Şuşa'yı, Karabağ'ın kalbi olarak gören Ermeniler bu alanı yitirmemek için cephede çaba gösterse de Azerbaycan ordusu karşısında direnemedi.

Azerrbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, 'Şuşa işgalden kurtarılmadan yaptığımız operasyon yarım kalır' ifadesini kullandıktan sonra Azerbaycan ordusunun askerlerinin Şuşa'ya girdiği görüntüler gelmeye başladı. Gelen bu görüntülerden kısa zaman sonra Azerbaycan askerlerinin Şuşa'nın dış mahallelerinde gerçekleştirdiği tetkikler de kameralara kaydedildi.

ÇAYLARINI DAHİ İÇEMEDEN KAÇMIŞLAR

Kaydedilen görüntülerde bir eve giren Azerbaycan ordusunun askerleri, evde yaptıkları tetkiklerde Ermeni askerlerinin kaçtığını belirledi. Masanın üstüne bırakılan çay ile yiyecekler gözden kaçmazken, çay bardaklarının dolu olduğu da kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal