Erkek Hemşire, Ölmüş Hastanın Yanında Kendini Tatmin Etti

İngiltere'de bir hastanede görev yapan erkek hemşire, ölmüş bir hastanın başında önce kadın hemşireyi taciz etmeye kalktı, hemşirenin karşı koyması üzerine ölen hastanın başında kendini tatmin etti.

10.10.2020-09:26 - (Son Güncelleme: 10.10.2020-09:09) Erkek Hemşire, Ölmüş Hastanın Yanında Kendini Tatmin Etti

Mide bulandıran olay İngiltere'nin Swindon şehrinde bulunan bir hastanede meydana geldi. Erkek hemşirenin üst üste taciz ettiği kadın hemşire, olayla ilgili detayları polise anlattı.

Helder Silva'nın tacizde bulunduğu kadın hemşire, gece vardiyasında oldukları sırada Silva'nın kendisinden ölmüş hastanın yatağını düzeltmek ve hastayı sarmak için yardım istediğini anlattı. Hemşire, "Odaya girdiğimizde Silva, kapıyı kapatıp beni taciz etmeye başladı. Ben karşı koyunca da kendisini tatmin etmeye başladı." dedi.

Hemşire, başka bir gün Silva ile görev yaptığı sırada servis katındaki çamaşır odasında Silva'nın odaya gelip kendisini sıkıştırdığını, cinsel organını çıkararak kendini tatmin ettikten sonra spermli havluyu üzerine fırlattığını söyledi.

Silva'nın hakkında 24 taciz suçundan soruşturma açıldı. Diğer meslektaşları Silva'nın kendilerine sürekli cinsel organının fotoğrafını yolladığını anlattılar. 12 ay görevden uzaklaştırma alan Silva, kendisine gelen mahkeme belgelerini açmadığını, Portekiz'de bir hastanede çalışmaya başladığını ve duruşmalara katılmayacağını söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal