Endonezya'da Dehşet Veren Olay!

Endonezya'da hayal bile edilemeyecek derecede korkunç bir olay yaşandı. İki gündür kayıp olan yaşlı kadını arayan köylüler dev bir pitonun hareket etmekte zorlandığını gördü. Yılanı öldürüp karnını yardıkları zaman ise yaşlı kadını bulmuş oldular.

16.06.2018-17:36 - (Son Güncelleme: 16.06.2018-17:43)

İki çocuk annesi kadının kaybolmasının ardından tüm köylüler aramaya gitti, hareket edemeyen dev bir piton gördükleri zaman korkunç bir şüpheye kapıldılar. Yılanın öldürülüp içi açıldığı zaman ise dehşete düşüren görüntü meydana çıktı.

8 METRELİK PİTONUNUN HAREKET ETMEKTE ZORLANDIĞINI FARK EDİLDİ

54 yaşındaki Wa Tiba, dünyada kimsenin hayal dahi edemeyeceği bir biçimde öldü. Endonezya'daki Persiapan Lawela köyü sakinleri, sekiz metrelik bir piton gördüklerinde yılanın hareket etmekte güçlük çektiğini fark ettiler.

Dev yılanın karnını açıp içine baktıklarında ise iki çocuk annesi Wa Tiba'nın piton tarafından olduğu biçimde yutulduğunu gördüler. Elbiseleri ve takıları dahi üstünde olan kadının cansız vücudu yılanın içinden çıkarıldı.

BAHÇESİNE ÇALIŞMAYA GİDEN KADIN GÜNLERDİR ARANIYORDU

Wa Tiba'nın kayboluşu ise Perşembe akşamı olmuştu. Bahçesine çalışmaya giden kadın, akşam eve gelmedi. Yakınları ve diğer köylüler, Cuma sabahından beri kadını aramaya çıkmıştı.

KORKU FİLMİ GİBİYDİ"

Güneydoğu Sulawesi'ye bağlı Persiapan Lawela köyü sakinlerinden Ayu Kartika, yaşananları şöyle aktardı:

"Herkes ağlıyordu, herkes şoke olmuştu. Zavallı kadın. Bu bir korku filmi izler gibiydik. İnsanlar dehşete düşmüştü.

Pasifik Okyanusu'ndaki adalar ülkesi Sulawesi'de dünyanın en büyük pitonlarından bir kısmı yaşıyor.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal