Dünyanın En Genç Seri Katili: 8 Yaşında 3 Kişiyi Öldürdü

Hindistan'da yaşayan Amarjeet Sada isimli 8 yaşındaki çocuk, 3 kişiyi öldürdüğünü itiraf etti. Sada'nın davranış bozukluğu olduğu tespit edildi.

27.10.2020-11:11 - (Son Güncelleme: 27.10.2020-10:53) Dünyanın En Genç Seri Katili: 8 Yaşında 3 Kişiyi Öldürdü

Dünya'nın en kalabalık ikinci ülkesi Hindistan, akıllara durgunluk veren bir olayla çalkalanıyor. 3 kişiyi öldürdüğünü itiraf eden 8 yaşındaki Amarjeet Sada, hem ülkede hem uluslararası kamuoyunda gündem oldu.

KIZ KARDEŞİNİ DE ÖLDÜRMÜŞ OLABİLİR

1998 yılında Hindistan'ın Bihar kentinde dünyaya gelen Amarjeet Sada'nın 2006 yılıda 6 yaşındaki kuzenini öldürdüğü ileri sürüldü. Kan donduran olaydan kısa süre sonra 8 aylık kız kardeşini de onun öldürdüğü düşünülüyor. 

ÇEVREDEKİLER DURUMDAN HABERDAR

Amarjeet'in amcasının bildirdiğine göre, aile üyelerinden bazıları ve köy sakinleri bu durumdan haberdar. Ancak ailevi nedenler yüzünden bunlar yetkililere bildirilmedi. Dehşete düşüren bu cinayetlerin yanı sıra, Amaarjet'in 2007 yılında komşusunun Kushboo isimli 6 aylık kızını da öldürdüğü iddia ediliyor. Bebeğin annesi, işlerini yaparken bebeği uyuması için bıraktığını ancak sonrasında geri döndüğünde bebeğini bulamadığını söyledi. Köy sakinleri Amaarjet'in yaptıklarını bildiği için bu ölümden de onu sorumlu tutuyor.

POLİSE HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Amarjeet, komşusunun 6 aylık bebeğini nasıl öldürüp gömdüğünü polislere ayrıntılı bir şekilde anlattı ve bu sırada hiçbir pişmanlık duymadı. Çocuğun tutuklanmasının ardından polisler, 3 ay önce kız kardeşini ve 1 yıl önce de kuzenini öldürdüğünü itiraf ettiğini kaydetti. Polis müfettişi Amit Lodha, çocuğun psikiyatrik bir vaka olarak görülmesi nedeniyle profesyoneller tarafından değerlendirileceğini söyledi. Başka bir polis müfettişi Shatrudhan Kumar ise çocuğun işlediği tüm cinayetlerin aynı şekilde gerçekleştirildiğini belirtti.

ANLATIRKEN GÜLDÜ, BİSKÜVİ İSTEDİ

Polis sorgusu sırasında çocuğun olayları anlatırken güldüğü ve bisküvi istediği öğrenildi. Profesyoneller tarafından değerlendirilen Amarjeet'in davranış bozukluğu olduğu belirlendi. 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal