Dünyaca Ünlü Dergiden Kadıköy'e Büyük Övgü!

Amerika'nın dünyaca ünlü New York Times dergisi, Kadıköy konulu bir yazı yayınladı. Yazıda Kadıköy'den övgüyle bahsedilirken, "minimum bütçeyle maksimum" eğlence ifadesi kullanıldı.

26.09.2018-20:46 - (Son Güncelleme: 26.09.2018-20:39) Dünyaca Ünlü Dergiden Kadıköy'e Büyük Övgü!

Dünyaca ünlü New York Times dergisi, 'İstanbul'un diğer tarafı' başlıklı yazısında Kadıköy için 'en az bütçeyle en fazla eğlence' ifadesini kullanarak övgüler yaptı. Kadıköy, Britanya kaynaklı seyahat dergisi Time Out tarafından, 'en havalı 50 semt' listesinde 43. sırada yer bulmuştu.

KEŞFETMEK İŞİN HAFTALAR HARCANABİLİR

New York Times'ın yazısında, 'alışveriş, harika yiyecek, renkli sokaklar için' yarım milyondan çok insanın akın ettiği Kadıköy'ü gezmek için haftalar harcanabileceği söylendi. Yazıda Yeldeğirmeni tarafına özel önem verilirken, Recaizade Sokak'taki eski eşyaların satıldığı yerlere, Karakolhane Sokak'ta olan sokak sanatlarına değinildi.

KÜLTÜR VE SANAT HAYATI HAYRANLIK VERİYOR

Kadıköy'de dondurmadan kahvaltıya, kafeden restoranta dek pek çok işletmeyi adres gösteren ve yiyeceklerini öven yazar, Caddebostan Dalyan Park'ta çimlerin üstünde eğlenen vatandaşlardan bahsetti. Kadıköy'deki kültür ve sanat hayatının hayranlık verici olduğu söylenilen yazıda, Moda Sahnesi ve Süreyya Operası'ndan da övgüyle konuşuldu.

"İSTANBUL'U DAHA SAKİN BİR ORTAMDA GÖRMEK İSTEYENLER"

Time Out ise Kadıköy için , "İstanbul'un Asya yakasında, Marmara Denizi'nin kıyısında yer alan Kadıköy son birkaç yılda popülerlik elde etti. Burada yüzlercesi açılan kafeler, restoranlar, yeni barlar, tasarım stüdyoları ve dükkanlar, burayı Avrupa tarafının kargaşasından ziyade, kentin nasıl takıldığını daha sakin bir ortamda görmek isteyenler için gidilmesi lazım olan bir yer yapıyor." ifadeleri kullanmıştı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal