Dr. Öz'ün Çalışanında Coronavirüs Tespit Edildi

Dr. Mehmet Öz, bir çalışanının da coronavirüs tespit edilince, programı evden sunmaya karar verdi.

20.03.2020-13:17 - (Son Güncelleme: 20.03.2020-13:58) Dr. Öz'ün Çalışanında Coronavirüs Tespit Edildi

ABD'de 2009 yılından şimdiye kadar sağlıklı yaşam konusunda "The Dr. Oz Show" isimli programda çıkan Mehmet Öz'ün bir çalışanına uygulanan yeni tip coronavirüs testi pozitif sonuç verdi.

CORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF SONUÇ VERDİ

Sürekli öksürdüğü için evine yollanan personele, kendini iyi hissettiğini söylemesine rağmen işe geri dönmesine izin verilmedi.

Gelişmeler üzerine Mehmet Öz, bütün çalışanlarına coronavirüs testi konusunda uyarı da bulundu. Dünyaca ünlü Türk doktorun, programı evden sunacağı bilgine ulaşıldı.

ÖZ, TEST YAPTIRMASINI İSTEDİ

Variety'den alınan bilgilere göre, Öz'ün ekibine yakın bir kaynak, söz konusu çalışanın, çalışmalarını ayrı bir ofisten yürüttüğünü ifade ederek, şu ifadeleri kaydetti:

"Biraz öksürüğü vardı. Birisi onun öksürdüğünü duydu ve eve gönderdi. İşe geri dönmek istedi, çünkü hafif öksürüğün dışında kendini iyi hissediyordu fakat ona izin vermedik.

Öz, hiçbir semptom göstermese dahi testlerin uygulanması konusunda ısrarda bulundu. Yalnızca normal doktoruna gitmiş olsaydı, doktor ona bir test uygulamayacaktı, hatta bir test yaptırmayı bile önermezdi, fakat işe geri dönmek istediğinden ona bir test yaptırdık."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal