Donald Trump’tan Suriye ile İlgili Yeni Açıklama

ABD Başkanı Donald Trump, Twitterdan ABD askerinin Suriye’den çekilmesiyle ilgili yeni açıklama geldi. Donald Trump’ın Twitterdaki açıklamasında Suriye’de harika işler yaptıklarını ve eve dönme vaktinin geldiğini vurguladı.

20.12.2018-15:39 - (Son Güncelleme: 20.12.2018-16:23)

ABD başkanı Donald Trump’ın, Twitterdan yaptığı açıklamada ABD askerinin Suriye’den çekilmesinin sürpriz bir gelişme olmadığını vurgularken Suriye’de yıllardır ABD askerinin evine dönmesi için çalıştığını ve 6 ay önce ABD askerlerinin Suriye’den çekilmesine karar verdiğini sonradan tekrar Suriye’de kalınması gerektiğine dair fikrinin değiştiğini belirtti.  

Donald Trump’ın açıklamalarının devamında Rusya, Suriye, İran ve diğerlerinin DAEŞ’in yerel düşmanları olduğunu ve Suriye’de çalışmak için bulunduklarını açıkladı.

Donald Trump’ın Twitterdan yaptığı açıklamarda Rusya, İran, Suriye ve diğerlerinin, ABD’nin Suriye’den çıktıkları için memnu olmadıklarını ve ABD olmadan DAES ile mücadele etmek zorunda kalacaklarını vurguladı. Açıklamanın devamında ABD’nin dünyanın en iyi ordusunu kurma yolunda olduğunu belirtti.

Donald Trump, Twitter hesabında yaptığı açıklamaların ardından, ABD askerlerinin Suriye'den dönüşü ile ilgili video paylaştı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal