Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Donald Trump'tan Küstah Açıklama: Barış Getirdik

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, Kudüs şehrinde açılan büyükelçilik töreni sırasında video yoluyla törene katılanlara hitap etti. Söylediği sözler tüm dünyanın tepkisine neden oldu.

14.05.2018-17:15 - (Son Güncelleme: 14.05.2018-17:18) Donald Trump'tan Küstah Açıklama: Barış Getirdik

Kudüs'te açılan yeni büyükelçiliğin önündeki kalabalığa seslenen Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, 'ABD bölgede kalıcı bir barış anlaşmasını sağlamaya sadık olmayı sürdürüyor' ifadelerini kullandı

Gün içerisinde yaşanan olaylar ve hayatını kaybeden Filistinlilere rağmen bu açıklamayı yapması dünyanın her yerinden tepki yağmasına neden oldu

 Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın konuşmadan birkaç dakika önce attığı tweet'te de 'İsrail için büyük gün. Tebrikler' söylemleri bulunuyordu. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Gazze'de yaşanan olaylar sırasında İsrail askerinin onlarca kişiyi katletmesi ile ilgili hiçbir şey bahsetmemesi büyük tepki çekti.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, Ortadoğu’da yanan ateşe daha da harladığı Kudüs kararının hemen akabinde, Kudüs'te bulunan Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği'nin açılışında bulunan kalabalığa video konferans yoluyla seslendi.

Onlarca yıldır ülkesinin izlediği politikalara tam karşı kararlar alan Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, Tel Aviv'de bulunan Amerika Birleşik Devletleri büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma sürecini başlatacağını açıklaması yapmıştı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;