Domates Salçasının Metalik Tadından Şüphelendi! Coronavirüs Testi Pozitif Çıktı

Yeni Zelanda'da bir genç yediği domates salçasının tadının metalik olarak algıladı. Bundan şüphelenen genç hastaneye giderken, coronavirüs testi pozitif çıktı.

02.04.2020-09:29 - (Son Güncelleme: 02.04.2020-09:15) Domates Salçasının Metalik Tadından Şüphelendi! Coronavirüs Testi Pozitif Çıktı

Daily Mail'in haberine göre, 23 yaşındaki Joshua Dent, Avrupa seyahatinden döndükten sonra kendisinde coronavirüs semptomları gözlemledi. Evine dönerken rahatsızlanan genç burun akıntısı, boğaz ağrısı ve halsizlikten sonra yeni bir belirti daha keşfetti. Dent, tat duyusunun değiştiğini belirtti ve yediği domates salçasında 'korkunç metalik tat' hissettiğini belirtti. Farklı bir markanın salçasını denediğini de belirten Dent, "Başka bir markanın salçasını da denedim ama değişen bir şey olmadı. Aynı tat, hastalığım boyunca devam etti." ifadelerini kullandı.

"DİĞER ÜRÜNLERİN TADINDA DEĞİŞİKLİK OLMAMASI KAFA KARIŞTIRICI"

Dent, domates dahil diğer tüm ürünlerinin tadında bir değişiklik hissetmemesinin kafa karıştırıcı olduğunu ifade etti. İyileşen ama evinde izolasyonda kalmaya devam eden Dent, iyileştikten sonra yediği ilk şeyin domates soslu bir sosisli sandviç olduğunu söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal