Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ABD Kongresinde Türk - Amerikan İlişkilerini Değerlendirdi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Demokrat Eliot Engel ve Kıdemli Üyesi Cumhuriyetçi Michael McCaul ile bir araya geldi.

04.04.2019-08:57 - (Son Güncelleme: 04.04.2019-08:51) Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ABD Kongresinde Türk - Amerikan İlişkilerini Değerlendirdi

NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı çerçevesinde Washington'a giden Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD Kongresinde bazı görüşmeler gerçekleştirdi.

ABD Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Demokrat Eliot Engel ve Kıdemli Üyesi Cumhuriyetçi Michael McCaul ile görüştüğü ve Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç'ın da yer aldığı görüşmede Bakan Çavuşoğlu'nun, Türk-Amerikan ilişkilerini ilgilendiren güncel mesele ve problemleri muhataplarıyla masaya yatırdığı ve Türkiye'nin bu konulardaki pozisyonunu anlattığı belirtildi.

ÇAVUŞOĞLU’NUN İKİLİ GÖRÜŞMELERİ

Diğer yandan Çavuşoğlu, Çekya ve Kuzey Makedonya Dışişleri Bakanları ile de ikili görüşmeler düzenlendi.

Yaptığı ikili temaslarını Twitter hesabından bildiren Çavuşoğlu, "Çekya Dışişleri Bakanı Tomas Petricek ile ikili ticaret hacmimiz ve karşılıklı yatırımlarımız başta olmak üzere Türkiye-Çekya ilişkilerini değerlendirdik." sözlerini aktardı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal