Devrim Muhafızları Komutanı Caferi'den ABD'ye: Savunma Kabiliyetimizi Geliştireceğiz

Askeri çalışmalarını 'savunma amaçlı' diye niteleyen İran devleti, ABD'nin Devrim Muhafızlarını 'terör örgütü' ilan etmesiyle kullandığı üslubu değiştirdi.

09.04.2019-17:57 - (Son Güncelleme: 09.04.2019-17:52) Devrim Muhafızları Komutanı Caferi'den ABD'ye: Savunma Kabiliyetimizi Geliştireceğiz

ABD'nin Devrim Muhafızlarını 'terör örgütü' ilan etmesi üzerine muhafızların başındaki komutan "Saldırı kabiliyetlerimizi yükselteceğiz" derken Savunma Bakanı Hatemi "Belirlenen stratejiler doğrultusunda şiddetle karşılık veririz" ifadelerinde bulundu.

ASKERİ BECERİLERİMİZİ ARTIRACAĞIZ

Önce Washington'ın İran Devrim Muhafızlarını, sonrasında da Tahran'ın ABD ordusunu 'terör örgütü' ilan etmesinin ardından, Devrim Muhafızları Başkomutanı Muhammed Ali Caferi askeri kabiliyetlerinin daha da artıracaklarını vurguladı.

MUHAFIZLAR HALKIN KALBİNDEDİR

Caferi Trump hükümetinin, İran Devrim Muhafızları ordusunu 'yabancı terör örgütü' listesine alma kararını "Son derece gülünç bir durum, bir kere İran Devrim Muhafızları halkın kalbindedir" diyerek kınadı ve "Savunma ve saldırı kabiliyetlerimizi gelecek yıl daha da artıracağız." açıklamasında bulundu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal