Deprem Sırasında Stüdyoyu Terk Etmeyi Reddetti

Çin'in Xichang kentinde bir dizi şiddetli sarsıntı ile 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem sırasında bir haber sunucusu programı çekmeye devam etmekte ısrar etti.

03.11.2018-16:10 - (Son Güncelleme: 03.11.2018-15:45) Deprem Sırasında Stüdyoyu Terk Etmeyi Reddetti

Deprem ajanslarına göre, 31 Ekim'de Çin'in Xichang kentinde bir dizi şiddetli sarsıntı ile 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Yerel bir televizyon istasyonu sallanmaya başladı ve personel paniğe kapıldığı sırada haber sunucusu He Kun sakinliğini koruyarak programı çekmeye devam etmekte ısrar etti. Haber sunucusu Kun depremin hissedildiği sırada çalışma arkadaşlarına “Bekleyin, panik yapmayın, ilk önce yayını bitirelim.” dedi. He Kun’un bu videosu sosyal medyayı çalkaladı ve sosyal medya kullanıcıları Kun’u dünyadaki en sakin ve en soğukkanlı televizyon sunucusu olarak paylaştılar. Sunucu daha sonra davranışlarından ötürü özür diledi. Bu gibi durumlarda, insanların her şeyi bırakmaları ve sığınmaları gerektiğini söyledi. Kun, meslektaşları alarm verdiğinde depremi hissetmediğini bu yüzden sakin kalabildiğini açıkladı. Video çekildikten hemen sonra tüm stüdyo binadan tahliye edildi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal