Darbeci General İtiraf Etti: İsrail ile İşbirliği Yapıyoruz

Mısır'ın darbeci generali Sisi konuk olduğu televizyon programında ülkesinin İsrail ile olan derin ilişkisine değindi.

04.01.2019-14:57 - (Son Güncelleme: 04.01.2019-14:54) Darbeci General İtiraf Etti: İsrail ile İşbirliği Yapıyoruz

Mısır'ın darbeci generali Sisi konuk olduğu televizyon programında ülkesinin İsrail ile olan derin ilişkisine değindi. Sis daha sonra sorulan sorulardan rahatsız olduğunu belirterek programın yayımlanmamasını talep etti.

Mısır'ın darbeci generali Sisi'nin "60 Minutes" adlı televizyon programıyla yaptığı röportaj sonrası pişmanlık duyduğu ve röportajın yayımlanmaması için kanalla iletişime geçtiği bildirildi.

Yerel basında çıkan haberlere göre, darbeci general Sisi, kendisine sorulan, "60 bin siyasi tutuklu" ve "2013'teki katliam" sorularından rahatsızlık duydu ve röportajın yayımlanmamasını söyledi.

 

PROGRAM YAYINLANACAK

Mısır Büyükelçiliği’nin röportajın ardından kanalı arayarak programın yayımlanmamasını talep ettiği açıklandı. Kanal ise röportajın 6 Ocak Pazar günü yayınlanacağı belirtti.

 

İSRAİL İLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDEYİZ

Röportajın bir bölümünü yayınlayan CBSNews, darbeci general Sisi'ye, "Bir zamanlar düşman olduğunuz İsrail ile ilişkileriniz nasıl?" sorusunu sordu.

İsrail ile geniş işbirliği içerisinde bulunduklarını belirten Sisi bu soruyu, "Mısır, Sina'da terör örgütü DEAŞ'a karşı İsrail ile beraber savaşıyor" ifadesini kullandı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal