Dağlık Karabağ'ın Lafta Lideri, Savaştan Kaçan Ermenistan Askerlerine Yalvardı

Sosyal medya üzerinden paylaşılan bir videoda, lafta Dağlık Karabağ lideri Arayik Harutyunyan, Azerbaycan karşısında oldukça ağır mağlubiyetler alarak savaştan kaçan Ermenistan askerlerinin yolunu keserek 'Biraz dinlenin, sonra savaşırsınız' ifadeleriyle yalvardı.

11.10.2020-11:17 - (Son Güncelleme: 11.10.2020-11:08)

Ermenistan ordusu, Moskova'da gerçekleştirilen müzakereyle uygulamaya konan geçici ateşkese rağmen sivil yerleşim alanlarına taarruzuna devam ediyor. Azerbaycan da bölgede ağırlığını koyarak Ermenistan işgali altındaki bölgeleri tek tek kurtarıyor.

KAÇMAMALARI İÇİN ZİNCİRLERE VURMUŞLARDI

Azerbaycan'ın karşısında büyük bir mağlubiyete uğrayan Ermenistan askerlerinin savaşmak istemeyerek kaçtığı anlara dair görüntüler daha öncesin de ortaya çıkmıştı. Bunun akabinden gelen olaylarda Ermenistan'ın, mücadele etmek istemeyen askerleri cephede tutmak için kelepçelediği ana ilişkin görüntüler infiale yol açmıştı.

ASKERLERİNE YALVARIYOR 

Son gelen görüntülerde de lafta Dağlık Karabağ lideri Arayik Harutyunyan'ın Ermenistan askerlerine savaştan kaçmamaları için yalvardığı anlar görülüyor. Sosyal medya üzerinden servis edilen görüntülerde, lafta Dağlık Karabağ lideri Arayik Harutyunyan; Hadrut bölgesinden kaçan, mücadele etmek istemeyen Ermenistan askerlerine şu ifadelerle yalvarıyor:

'Biraz dinlenin, sonra savaşırsınız.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal