Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İngiliz Başbakan May'e Yaptığı Espri Güldürdü

Brüksel'de yapılan NATO zirvesinde bir süre Hırvatistan-İngiltere maçını izleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiliz Başbakan May'e "Yenilirseniz Cüneyt Çakır'a bahane bulmayın" demiş.

13.07.2018-12:09 - (Son Güncelleme: 13.07.2018-12:03) Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İngiliz Başbakan May'e Yaptığı Espri Güldürdü

Brüksel'de yapılan ve 29 liderin geldiği NATO Zirvesi, pek çok hususta ilginç ana sahne oldu.

Arnavutluk Başbakanı Rama'nın sosyal medya hesabından "Son Dakika" (Minuta e Fundit) yazısı ile paylaştığı videoda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun cep telefonundan karşılaşmanın son dakikalarını ayaküstü Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere Başbakanı Theresa May, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile takip ettiği görüldü. Maçın son anlarını dikkatle izleyen liderler, bir taraftan da mücadeleyi yorumladı.

MERKEL, MAY'İ TESELLİ ETTİ

Videoda, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun, İngiltere Başbakanı May'e karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır'ın Türk olduğunu söylediği, maçın bitiş düdüğü ile Arnavutluk Başbakanı Rama'nın, finale kalma şansını yitiren İngiltere'nin Başbakanı May'i teselli ederek "Dünya Kupası, Batı Balkanlar'a geliyor." yorumunu yaptığı, Merkel'in ise May'i teselli ettiği görülüyor.

"YENİLİRSENİZ ÇAKIR'A BAHANE BULMAYIN"

Maçı dikkatle takip eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu esnada "Hadi bitir şu maçı Çakır" ve May'e esprili bir biçimde, "Kaybederseniz, Türk hakem Cüneyt Çakır'a bahane bulmayın" dediği görüldü.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal