Coronavirüsü Atlatan Boris Johnson'dan İkinci Dalga Alarmı

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Avrupa için ikinci dalga uyarısında bulundu. Başbakan Johnson, İspanya'ya seyahat uyarısında bulunarak, hızlı ve kararlı bir eylem yapacaklarını ifade etti.

28.07.2020-18:25 - (Son Güncelleme: 28.07.2020-18:19) Coronavirüsü Atlatan Boris Johnson'dan İkinci Dalga Alarmı

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Avrupa'nın bazı bölgelerinde yeni tip coronavirüs  vakalarında görülen artışın ikinci dalganın işareti olduğunu ve Avrupalı ülkelerin bu konuda net olması gerektiğini dile getirdi.

İngiliz SKY News'e açıklama yapan Johnson, İspanya'ya seyahat uyarısı kararının savunarak vaka sayılarının tekrar artmaya başladığı bölgelere karşı hızlı ve kararlı bir eylemde bulunacaklarını ifade etti.

Johnson, bazı Avrupa ülkelerinde Kovid-19 salgınında ikinci dalganın yaşandığına dair işaretlerin ortaya çıktığını belirterek Avrupalı ülkelere ikinci dalganın önlenmesi konusunda net olmaları  hususnda açıklamalarda bulundu. 

Gelişmeler üzerine açıklama yapan İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, İngiliz hükümetinin karantina uygulamasını ''hatalı ve uyumsuz bir karar'' olarak adlandırılmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal