Çin'de Gökyüzünden Ahtapot Yağdı

Çin'in doğusunda meydana gelen fırtına hayatı olumsuz manada etkiledi. Yaşanan felaketin şiddeti o kadar büyük ki rüzgar denizdeki ahtapot, karides ve deniz yıldızı gibi canlıları çekerek şehre yağdırdı. Gökten ahtapot yağdığını gören Çinliler neye uğradığını şaşırdı.

16.06.2018-13:58 - (Son Güncelleme: 16.06.2018-14:03)

Çin'in doğusunda yer alan Qingdao, tarihinin en korkunç fırtınasını geçiriyor. Shandong bölgesindeki felaketi korkunç dereceye taşıyan ise gökyüzünden karides, ahtapot ve deniz yıldızı yağması. Sosyal medyada yayınlanan fotoğraflar sel felaketiyle zor günler yaşayan Çinlileri korkuttu.

FIRTINA BÖLGEDE YAŞAMI ZORLAŞTIRDI

Bilim kurgu ve korku filmlerinde görmeye alışık olduğumuz bir olay gerçek oldu. Olay, Çin'in doğusunda yer alan Shandong bölgesinde yer alan kıyı şehri Qingdao'da gerçeğe dönüştü. Ülkenin doğusunda yer alan şehri etkisi altına alan fırtına çevrede hayatı olumsuz hale getirdi.

FOTOĞRAFLAR DÜNYAYI ŞAKINA ÇEVİRDİ

Fırtınaların seviyesini ölçen Beaufort rüzgar kuvveti skalasına göre en kuvvetli kategori olan fırtına düzeyine çıkan doğa olayı kentte trafiği ve hayatı adeta yaşanmaz kılarken sosyal medyada yayınlanan görüntüler ise bütün dünyayı şaşkına çevirdi.

FIRTINA, HORTUMA DÖNÜŞTÜ

Qingdao Meteoroloji Müdürlüğü, mecburi olmayan halllerde sokağa çıkılmaması hususunda uyarı yayınlarken, 12 Beaufort kuvvetindeki fırtınanın hortuma döndüğü görüldü. Şehirde hortum ve fırtına sebebi ile şaşırtan görüntüler meydana gelirken bazı Çinliler, fotoğraf paylaştı.

GÖKTEN AHTAPOT YAĞDI

Bazı görüntülerde gökyüzünden ahtapot yağarken görülürken, fırtınanın denizden alarak gökyüzüne çıkardığı deniz yıldızı, karides ve benzeri deniz hayvanları sokaklarda insanların ve araçların üzerine düştü.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal