CIA Direktörü Kaşıkçı Cinayeti İle İlgili Trump'la Bilgi Paylaşımında Bulundu!

Türkiye ziyaretinin ardından ABD'ye dönen CIA Direktörü Gina Haspel, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili ABD Başkanı Donald Trump ile kaydettiği bilgileri paylaştı.

26.10.2018-01:01 - (Son Güncelleme: 26.10.2018-00:55) CIA Direktörü Kaşıkçı Cinayeti İle İlgili Trump'la Bilgi Paylaşımında Bulundu!

Türkiye'deki temaslarının ardından ülkesine dönen ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü Gina Haspel, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili bilgileri ABD Başkanı Donald Trump'a bildirdi.

KAŞIKÇI İÇİN TÜRKİYE'YE GELMİŞTİ

Geçtiğimiz pazartesi günü İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'yla ilgili soruşturma bağlamında temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye gelen CIA Direktörü Gina Haspel, ABD'ye döndü.

CIA Direktörü Gina Haspel

TRUMP'A BİLGİ VERDİ

Gina Haspel, Cemal Kaşıkçı cinayetinin ayrıntılarını görüşmek ve Türkiye'de edindiği bilgileri iletmek üzere Trump ile bir araya geldi.

KAŞIKÇI SUİKASTİ

Suudi Arabistan yönetimi, 2 Ekim'de İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra haber alınamayan Kaşıkçı'nın konsolosluk binasında yaşanan arbede sonucunda öldüğünü açıklamıştı.Suudi Arabistan Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma neticesinde Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul Başkonsolosluğuna geldiği sırada burada bulunan diğer Suudi vatandaşlarla tartışmaya başladığı, tartışmanın arbedeye dönüştüğü ve bunun sonucunda Kaşıkçı'nın hayatını kaybettiği iddia edilmişti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal