Brezilya'da Ölü Adamı Bankaya Götürüp Parasını Çekmek İstedi

Brezilya'da 12 saat önce yaşamını yitiren yaşlı adamı, tekerlekli sandalye üzerinde bankaya götürerek emekli aylığını çeken kişi yakalandı.

18.10.2020-11:06 - (Son Güncelleme: 18.10.2020-10:49) Brezilya'da Ölü Adamı Bankaya Götürüp Parasını Çekmek İstedi

Brezilya'da yayın yapan Globo'nun polis raporuna göre, ekim ayının başında, ülkenin en büyük eyaletlerinden olan Sao Paulo'nın Campinas şehrinde bir kadın, hayatını kaybeden yaşlıyı bankaya götürüp, parasını çekmek istedi.

Banka kartının şifresini bilmediği için 12 saattir ölü olduğu belirlenen 92 yaşındaki adamı bankaya götüren kadın, para çekmeye yeltendi.

Fakat öncesinde, şifreyi öğrenmek için bankayı arayıp ölü adamın karısı olduğunu söyleyen kişinin bu girişimi işe yaramayınca, ölü adamı tekerlekli sandalyeyle bankaya götürdü.

Tekerlekli sandalyedeki adamın hareketsizliğinin göze batması ve kadının 'Kendini iyi hissetmiyor.' diye yanıt vermesi üzerine görevliler, durumu sağlık ekiplerine haber verdi ve adamın daha önce öldüğü tespit edildi.

Sao Paulo Adli Polis Departmanı Müdürü Jose Henrique Ventura, otopsinin, yaşlı adamın bankaya götürülmesinden yaklaşık 12 saat önce öldüğünü doğruladığını dile getirdi.

Kadının, ölen adamla uzun süredir ilişkisinin olduğunu ve banka hesaplarını kontrol ettiğini öne sürmesine rağmen hesaplarında işlem yapabilmek için gerekli resmi belgelere sahip olmadığı bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal